Nora ble nummer fem i Chile

Nora har ridd i trening i Chile - uten sal! Foto: Fegentri

(09.06.2017) Søndag 5. mars gikk det andre Fegentri-løpet for sesongen. Løpet ble avholdt i Valparaiso, Chile. Fredag morgen red alle jentene ut på banen hvor de de skal ri løp, og de fleste fikk ri hestene de skal ri i løpet. Nora fikk dog ikke ri sin hest, men red istedenfor to andre hester. Søndag 5. […]

Søndag 5. mars gikk det andre Fegentri-løpet for sesongen. Løpet ble avholdt i Valparaiso, Chile.

Fredag morgen red alle jentene ut på banen hvor de de skal ri løp, og de fleste fikk ri hestene de skal ri i løpet. Nora fikk dog ikke ri sin hest, men red istedenfor to andre hester.

Søndag 5. mars var dagen for løpet.
– Vi fikk mye oppmerksomhet gjennom løpsdagen, det har aldri vært arrangert løp for kvinnelige ryttere før, og det var visst ganske spennende. Vi fikk til og med vår egen sikkerhetsvakt som fulgte oss rundt, forteller Nora.

– Det var en veldig fin dag å ri løp på, mange ivrige tilskuere som skrek og heiet. Instruksjonene fra trenerene ble oversatt og vi var klare for løpet. Hesten min, Mia Magda, var ikke en av de betrodde hestene, men ikke den dårligste heller. Alle fikk en ponni som ledet oss ned til starten.

Løpet gikk over 1000 meter, og Nora lå som nummer tre ca. hele løpet, frem til 100 meter fra mål.
– Jeg endte til slutt på 5. plass. Belgiske Sara vant foran Bethany fra USA og svenske Elin, avslutter Nora.