Styret i NoARK

Helene Louise Marwell-Hauge

Styreleder


Helene begynte hos Arnfinn Lund, og red hovedsaklig der frem til han gikk av med pensjon.  Nå har hun egen hest hos Silja Støren, som hun rir selv hver dag. Helene har ridd ca. 50 løp og har syv seiere. Hun har jobbet med galopphester i USA, samt ridd i Chantilly i Frankrike, i Newmarket og i Milano. Helene har stort sett sittet i styret i NoARK siden oppstarten. Hun har også sittet i styret i Fegentri i seks år frem.

Thea Hofossæter

Nestleder


Thea begynte med galopphester i 1995 hos Jenny B. Hansen og har også ridd for Tollef Langvad. Thea har studert i Australia i mange år og red ut for en trener i Melbourne på fritiden. Thea har sittet i styret i NoARK også før hun reiste til Australia. Jobber nå i Gjensidige.

Camilla Høvding Blom

Styremedlem


Camilla har vært amatørrytter siden 1986. Hun begynte å ri galopphester hos Arne O. Karlsen og har siden ridd på en rekke forskjellige staller og har ridd hos Jenny B. Hansen på Lønnås siden 1990. Camilla har ridd åtte løp i sin spede ungdom. Hun er deleier i Bobby the Brown og Moa the Muskateer. Til daglig arbeider hun i Utenriksdepartementet. Camilla har ansvaret for nettsiden, er medredaktør i Veddeløperen og jobber mye med ponnigaloppen.

Anne Petterøe

Styremedlem


Anne begynte å ri galopphester hos Arne O. Karlsen i 1986 og har vært amatør i en rekke forskjellige staller etter dette. Under studiene i Skottland red hun sprang og dressur, samt galopphester hjemme i ferien. Anne har amatørtrenerlisens og trener en egen løpshest i tillegg til x-løpshest Meanttobeme. Til daglig arbeider hun som group business controller hos Wallenius Wilhelmsen ASA. Har bl.a. ansvaret for regnskapet i NoARK.

Victoria Allers Wismer

Styremedlem


Victoria begynte med galopphester i 1994 hos Jenny B. Hansen og har ridd der siden. Hun har også ridd hos Wido Neuroth siden 2009. Ved siden av studiene i København red hun fem år hos Søren Jensen på Klampenborg. Victoria er sponsoransvarlig i NoARK. Var Norges Fegentrirytter i 2011 og 2012. Hun er deleier i Sid Games og rir litt i trening.

Sissel Tangen

Styremedlem


Sissel har ridd på Øvrevoll siden 2004 etter mange år i Lommedalen. Sissel er medeier i Bobby the Brown hos Hallvard Soma. Hun jobber fulltid som grafisk designer i eget byrå, Bolt. Sissel er tidligere amatørrytter og har vunnet tre løp, pluss vært sammenlagtvinner av Øvrevoll Hestesport Cup. Sissel har ansvaret for nettsiden og er redaktør for Veddeløperen.

Emilie Finckenhagen

Styremedlem


Emilie begynne å ri for Jenny B. Hansen, og var aktiv i ponnigaloppen. Emilie rir hos trener Are Hyldmo. Der begynte hun å ri amatørløp høsten 2015. Emilie har representert Norge i World Cup of Nations, IFAHR og i Fegentri. Emilie er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder i barnehage.

Kjetil Kjær

Styremedlem


Kjetil kjøpte sin første galopphest da han var 12 år mens han red hos Bendik Bø i Larvik. Ved siden av vidregående red han for Roy Arne Kvisla på Semb hovedgård. Kjetil representerte Norge i Fegentri fra 2010-2012. Han har jobbet litt over ett år for Rune Haugen i Skoger og var assisterende trener for Cathrine Slettemark i fire år. Kjetil jobber nå for SISU landbruksmaskiner. Han jobber med rekruttering av barn og unge til sporten.

Finn Kristiansen

Styremedlem


Finn kom tilbake til galoppsporten i 2022 etter nesten 40 år borte fra den. Han har hester og rir ut for Cathrine Erichsen. I 2022 kom det første seieren til stor jubel på Øvrevoll. I 2023 vant hesten hans Captain Chorus Oslo Cup, som var Finns største seier som eier. Finn sitter også i styret i Øvrevoll Galopp og i Hesteeierforeningen.

Linn Christine Arntzen

Suppleant


Linn begynte å ri ut i trening hos Eva Sundbye høsten 2007 etter å ha drevet med ridehester i mange år. Deretter har hun vært innom en helt rekke trenere. Hun rir nå hos Silja Støren. Linn jobber på skole og har to barn selv. Hun debuterte som amatørrytter i 2019.

Benedikte Rånes

Suppleant


Benedikte rir hos Are Hyldmo og har sin egen hest, Azure World, der. Hun red sitt først løp i 2022 og i 2023 kom den første seieren. Benedikte jobber til daglig som sykepleier på Bærum Sykehus.