Styret i NoARK

Helene Louise Marwell-Hauge

Styreleder ( 932 51 212 / )


Helene begynte å ri hos Arnfinn Lund i 1982, og red hovedsaklig der frem til han gikk av med pensjon. Hun har nå hesten Julien Delamare hos trener Isidro Vergara. Helene har ridd ca. 50 løp og har syv seiere, men hun har ikke ridd løp siden 1999. Helene har jobbet med galopphester i USA, samt ridd ut Chantilly i Frankrike, i Newmarket og i Milano. Helene har sittet i styret i NoARK siden oppstarten bortsett fra de årene hun bodde i utlandet. Hun satt også i styret i Fegentri i seks år frem til 2011. Helene jobber som markedssjef i UMS (Unified Messaging Systems), som driver med varslingssystemer. Født i 1969.

Thea Hofossæter

Nestleder ( 918 32 522 / )


Thea begynte med galopphester i 1995 hos Jenny B. Hansen og har også ridd for Tollef Langvad. Thea har studert i Australia i mange år og har ridd ut for en trener i Melbourne på fritiden. Tilbake i Norge rir hun nå ut for Wido Neuroth og litt for Jenny B. Hansen. Thea har sittet i styret i NoARK også før hun reiste til Australia. Jobber nå i Gjensidige og er fotograf for www.hestefoto.no på si. Født 1982.

Gunnhild Naustdal

Kasserer ( 920 39 414 / )


Gunnhild begynte med hester hos Jan Bjørdal som 12–13 åring og tok ut lærlinglisens som 20-åring. Hun tok aldri ut profflisens og etter noen års pause red hun som amatør. Gunnhild red Fegentri for Norge i 2003. Hun jobbet i 10 år hos Arnfinn Lund og red som amatør hos ham til han pensjonerte seg i 2012. Gunnhild jobber også i startboksene. Til daglig jobber hun som helsesekretær. Hun har ridd galopphester både i USA og Australia. Hun har amatørtrenerlisens og trener sin egen hest Faiza. Gunnhild er økonomiansvarlig i NoARK. Født i 1972.

Camilla Høvding Blom

Styremedlem ( 414 26 344 / )


Camilla har vært amatørrytter siden 1986. Hun begynte å ri galopphester hos Arne O. Karlsen og har siden ridd på en rekke forskjellige staller og har ridd hos Jenny B. Hansen på Lønnås siden 1990. Camilla har ridd åtte løp i sin spede ungdom. Hun er deleier i Lille My, Erasmus og Kajal. Til daglig arbeider hun i Utenriksdepartementet. Camilla har ansvaret for nettsiden, er medredaktør i Veddeløperen og jobber mye med ponnigaloppen. Født i 1972.

Anne Petterøe

Styremedlem ( 958 81 973 / )


Anne begynte å ri galopphester hos Arne O. Karlsen i 1986 og har vært amatør i en rekke forskjellige staller etter dette. Under studiene i Skottland red hun sprang og dressur, samt galopphester hjemme i ferien. Anne har de siste årene primært ridd hestene hun har vært deleier i. Hun eier nå Glorious Hero som står i trening hos Isidro Vergara. Til daglig arbeider hun som group business controller hos Wallenius Wilhelmsen ASA. Har bl.a. ansvaret for ponni- og ridehestgaloppen i NoARK. Født i 1971.

Victoria Allers Wismer

Styremedlem ( 986 41 418 / )


Victoria begynte med galopphester i 1994 hos Jenny B. Hansen og har ridd der siden. Hun har også ridd hos Wido Neuroth siden 2009. Ved siden av studiene i København red hun fem år hos Søren Jensen på Klampenborg. Victoria jobber som markedssjef hos Pierre Robert Group i Orkla og er sponsoransvarlig i NoARK. Var Norges Fegentrirytter i 2011 og 2012. Født 1982.

Sissel Tangen

Styremedlem ( 47 45 90 90 / )


Sissel har ridd på Øvrevoll siden 2004 etter mange år i Lommedalen. Sissel er medeier i Silver Dalen som står i trening hos Niels Petersen. Hun jobber fulltid som grafisk designer i eget byrå, Bolt. Sissel er tidligere amatørrytter og har vunnet tre løp, pluss vært sammenlagtvinner av Øvrevoll Hestesport Cup. Sissel har ansvaret for nettsiden og er redaktør for Veddeløperen.

Emilie Finckenhagen

Styremedlem ( 902 54 525 / )


Emilie begynne å ri for Jenny B. Hansen, og var aktiv i ponnigaloppen. Emilie rir fremdeles ut for Jenny, men har stasjonert seg hos trener Are Hyldmo. Der begynte hun å ri amatørløp høsten 2015. Emilie har representert Norge i World Cup of Nations, IFAHR og har ridd noen Fegentri-løp på Øvrevoll. Emilie studerer fulltid på Høyskolen i Innlandet, fakultet for lærerutdanning og pedagogikk og eier hesten Queen’s Delight. Født i 1995.

Kjetil Kjær

Styremedlem ( 482 83 884 / )


Kjetil kjøpte sin første galopphest da han var 12 år mens han red hos Bendik Bø i Larvik. Ved siden av vidregående red han for Roy Arne Kvisla på Semb hovedgård. Kjetil representerte Norge i Fegentri fra 2010-2012. Han har jobbet litt over ett år for Rune Haugen i Skoger og var assisterende trener for Cathrine Slettemark i fire år. Kjetil jobber nå for SISU landbruksmaskiner. Han jobber med rekruttering av barn og unge til sporten. Født i 1992.

Viktoria Aurora Hughes

Suppleant ( / )


Amatørrytter hos Rafael Freire.

Linn Christine Arntzen

Suppleant ( 979 86 989 / )


Linn begynte å ri ut i trening hos Eva Sundbye høsten 2007 etter å ha drevet med ridehester i mange år. Deretter har hun vært innom en helt rekke trenere, men har den siste tiden vært hos Are Hyldmo og Tina Smith. Hun eier Story Minister som står i trening hos Niels Petersen. Linn jobber fulltid i barnehage og har to barn selv. Hun debuterte som amatørrytter i 2019. Født i 1991.