Silja Støren og Sabine Langvad red på Martinique

(09.06.2017) Martinique er en fransk karibisk øy, og dette var første løpsdagen det er PMU spill fra Frankrike til løpene her. Silja ble tredje og Sabine ble femte! Resultat: Silja lå i foran klyngen på rail sammen med en som gikk langt på utsiden. Den utvendige hesten overtok midt i svingen men Silja sin hest kom […]

Martinique er en fransk karibisk øy, og dette var første løpsdagen det er PMU spill fra Frankrike til løpene her. Silja ble tredje og Sabine ble femte!

Resultat: Silja lå i foran klyngen på rail sammen med en som gikk langt på utsiden. Den utvendige hesten overtok midt i svingen men Silja sin hest kom tilbake og hun ble tredje i en tight finish. Sabine lå som 5-6 rett bak klyngen og endte på femte. Banen var krevende etter regn, det var flere bløte felt der hestene slet og snublet og alle måtte dra ut på oppløpet.

Før løpet: Løpet går over 1900 meter gress. Silja rir hesten An Mirak Risk. Den fire år gamle hoppen gjorde det bra i fjor men vant ikke løp. Hun var uplassert i sine to siste starter. Sabine rir en fire år gammel hoppe som heter So Faithfully. Hun vant heller ikke løp i fjor, men var andre i sin siste start der Siljas hest endte sist i feltet.

I tipsene fra Frankrike og Martinique er Sabine storfavoritt, Siljas hest er ikke nevnt.