Emma Körner vant det første løpet i PA Minibuss Cup

Emma Körner i vinnepaddoc med Don Cortez etter sier i PA Minibuss Cup I. Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com

(10.06.2017) Årets første amatørløp gikk endelig av stabelen torsdag 1. juni, og her ble det en overlegen seier til Emma Körner og Don Cortez.

Løpet gikk over 1750 meter på dirt track, og det var åtte hester til start. Emma og Don Cortez lå lett gående bak teten hele veien, og avsluttet til slutt enkelt som vinner av løpet. Tina Smith trener Don Cortez.

Emma red ni løp i 2014, og da tok hun en seier. Nå gjorde hun comeback med seier på direkten. Til daglig rir hun i trening hos Cathrine Erichsen.

Sabine Langvad og Eddie Riff lå lenge et stykke bak feltet, men kom fint på slutten og tok 2. plassen. På 3. plass kom Kaia Sofie Ingolfsland og Bushfighter.

Løpet kan du se gratis på rikstoto.no i en uke her.

Dette var det første av tre løp i årets PA Minibuss Cup. PA Minibuss har vært en trofast sponsor av amatørløp på Øvrevoll i flere år, noe vi setter stor pris på!

Husk å melde deg inn i NoARK for å samle poeng i NoARKs cup’er.