Frida Valle Skars tur til Texas

(10.06.2017) Frida Valle Skar red i Texas fjerde mars. Her forteller hun om turen: Jeg kom til Houston sent torsdag kveld. På fredagen dro vi til Sam Houston Race Park, for å skrive under på de siste papirene for at lisensen skulle være i orden. Etterpå gikk vi banen og så på stallene og hilste på […]

Frida Valle Skar red i Texas fjerde mars. Her forteller hun om turen:

Jeg kom til Houston sent torsdag kveld.
På fredagen dro vi til Sam Houston Race Park, for å skrive under på de siste papirene for at lisensen skulle være i orden. Etterpå gikk vi banen og så på stallene og hilste på noen av hestene, ingen av de vi skulle ri.

Løpet skulle gå sent på lørdag kveld, så på dagen dro vi en tur til downtown Houston, men det var ikke så mye å se på. Etter dette dro vi tilbake til hotellet for å slappe av og gjøre oss klare til å reise til banen.
Løpet gikk på dirttracken over 1400m. Jeg red hesten Big Girls Are Better som var en 4år gammel hoppe, som bare hadde startet 4 ganger tidligere i 2016. Dette var en av de mindre betrodde hestene i feltet.

Vi veide ut og når hestene var salet og klare gikk vi ut for å få rideordre. Alle hadde en pony (leadhest) som tok oss til start.
Jeg fikk beskjed om å la hesten gå til front om den ville, la den holde opp tempoet og se hvor langt det holdt. Jeg lå som nummer to-tre store deler av løpet men ut på oppløpet tok kreftene slutt. Svenske Lisa Lindbjerg vant med hele 1ti engder med favoritten, spanske Beatrice ble andre og Engelske Emma ble tredje. Jeg endte tilslutt på en 5.plass.