Nora rir Fegentri i USA

Nora vant på Parx ifjor med hesten Aly's Ice Box. Foto: Equiphoto.com

(10.06.2017) Denne helgen er Nora i USA og skal ri 4 Fegentri-løp i området rundt Philadelphia.

Det avholdes denne gangen 4 Fegentri-løp for jentene i området rundt byen Philadelphia. Første løp går på fredag på banen Penn National. Her har Nora trukket hesten Mist on the Moskva som er en 4 år gammel vallak, han har startet 7 ganger i år med en første og en tredje som beste resultat. Hesten er tippet til 15/1, altså en som ikke er særlig betrodd.

På lørdag rides det løp på Parx racing, forøvrig en bane Nora vant på ifjor. Her har hun trukket hesten Voices Only, en 4 år gammel hoppe som har startet 6 ganger totalt med to fjerdeplasser som beste resultat. Denne står i 4/1, og er med det altså en ganske betrodd hest.

Heading 1 (bra)

Heading 2 (bra)

Heading 3 (bold + grønn)

Heading 4 (bra)

Søndagens løp ris på Laurel Par. På Laurel rir Nora hesten Dear Charlotte, en 3 år gammel hoppe med en andre og en tredjeplass som beste resultat i år.

På mandag rides det siste løpet, og det blir avholdt på Delaware park. I det siste løpet har Nora fått hesten Prospect Golden, en 4 år gammel hoppe som har startet 8 ganger i år og tatt 1 seier, 3 andreplasser og 1 tredjeplass. Prospect Golden står i 10/1.

Det oppdateres fortløpende, vi ønsker Nora lykke til!