To seire til Nora Hagelund Holm i USA

Nora Hagelund Holm vinner på Penn Racing med Mist on the Moskva.

(19.06.2017) USA-turen er alltid et høydepunkt i Fegentri-sesongen for kvinnelige amatørryttere. Det var en hektisk helg med fire ritt på Penn National Racecourse, Parx Racing, Laurel Park og Delaware Park. De norske rytterne har tatt for seg av seire i USA i tidligere år og 2017 er intet unntak.

Nora innledet USA-turen med ikke mindre enn to seire. Først på Mist on the Moskva på Penn National Race Course, og deretter på Voices Only på Parx Racing! Før USA-turen vant Nora løpet i Milano og vant dermed tre Fegentri-løp på rad. Før de siste to løpene for helgen ledet hun dermed Fegentri-serien.

De siste USA-løpene gikk på Laurel Park og Delaware Park der Nora endte som nr 7 og nr 9. Etter de to fantastiske seirene ligger Nora på 2. plass etter Sara Vermeersch (Belgia) som har ligget i front hele sesongen og også vant det siste løpet i USA. Det å vinne løp i USA er en stor bragd og med årets to seire har Nora vunnet totalt tre ganger i USA, det står det respekt av!

Elin Rödjare fra Sverige ligger på en foreløpig 7. plass sammenlagt etter en uplassert, to 4. plasser og en 5. plass.

Det neste løpet i Fegentri for de kvinnelige rytterne er i Frankrike på den ærverdige banen i Chantilly 17. juni, og så gjester de kvinnelige amatørjockeyene Øvrevoll på Damenes Aften 29. juni.

Vi er veldig stolte av Nora og ønsker henne lykke til videre med Fegentri-sesongen!

PS – Nora rir også familiens Elusive Thought i Øvrevoll Hestesport Cup 18. juni. Nora og «Elvis» har allerede vunnet to proffløp sammen i år.