Noras hest ble strøket i Chantilly

Nora vant på Parx ifjor med hesten Aly's Ice Box. Foto: Equiphoto.com

(21.06.2017) Neste stopp for Fegentri-jentene er allerede denne lørdagen. Denne gangen går turen til Frankrike og den vakre banen i Chantilly.

Denne helgen er det Prix de Diane i Frankrike, altså fransk oaks. Oaks går på søndagen, mens Fegentri-løpet er på lørdag. Jentene skal ri på banen i Chantilly, samme bane som Prix de l’arc de triomphe går på nå som Longchamp er under restaurering. Løpet går klokken 15.30 og er over 1900 meter på Chantillys sandbane. Nora har trukket hesten Willicat, en 6 år gammel hoppe. Hun har startet 2 ganger i år, men endte utenfor premierekka. Hun er dog en av hestene med høyest handikap i feltet.

Resultat: Hesten til Nora ble dessverre strøket i Chantilly. På de to første plassene kom to franske unominerte ryttere, og Sara fra Belgia ble nummer 3.