Willa Schou til topps i Øvrevoll Hestesport Cup I

Willa Synøve Schou vant Øvrevoll Hestesport Cup I med Favilla for trener Wera Torgersen og Stall Solberg. Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com

(21.06.2017) Første etappe i en av de mest populære seriene ble en klar seier til Willa Schou og Favilla trent av Wera Torgersen.

Willa gikk til front med Favilla og ble der gjennom hele løpet. På oppløpet kom Prawda (Kaia Ingolfsland) og Roman Princess (Julia Presits) faretruende nære – men Willa og Favilla holdt unna.

Vi gratulerer Willa med sin første seier i amatørløp! Det er moro å se Willas utvikling som løpsrytter over de siste åren og vi ønsker henne lykke til videre.

Willa ble ønsket velkommen tilbake til vektrommet av gode jockeykolleger med å få en bøtte kaldt vann over hodet – film av det ligger på NoARKs facebook-side.

NoARK gratulerer også Mina Haug med vel gjennomført debut i amatørløp. Mina har som så mange av de andre amatørene startet med galopp gjennom ponnigaloppen. Mina kommer opprinnelig fra travmiljøet er en habil travkusk og montérytter.

Fra Øvrevoll:
Favilla åpnet ballet med seier i amatørløpet. Willa Synnøve Schou var tidlig i tet i et fornuftig tempo, og Favilla vant sikkert. Wera Torgersen trener hoppa, som tok sin tredje seier i årets femte forsøk.

– Utrolig morsomt. Favilla er avhengig av godt feste i banen. Skal starte igjen allerede på torsdag, og får hun feste, kan det bli ny seier, sa Wera.

Willa vant med Favilla, og dette var hennes første seier.

– Drev mest med sprangridning, men nå blir det mest galopp. Jobber hos Niels Petersen, hvor jeg trives godt. Føler at jeg er blitt sterkere og har fått bedre balanse, så det var gøy å vinne, sa Willa.

Tusen takk til Øvrevoll Hestesport som sponser denne cup’en år etter år. Sjekk ut deres nettbutikk her. Hestesport Cup går over seks løp i løpet av sesongen. Neste løp i serien er 10. august.