Fransk seier i Fegentri-løpet på Øvrevoll

En glad gjeng i vinnerpaddocken etter seier i Longines Fegentri-løp. Foto: Roger Svalsrød/Hesteguiden.com

(30.06.2017) Årets Fegentri-løp på Øvrevoll gikk av stabelen torsdag 29. juni. Her vant Zafir Zaid, med franske Melissa Boisgontier på ryggen.

Ni hester stilte til start i Longines Fegentri-løpet, hvor åtte av hestene ble ridd av kvinnelige Fegentri-ryttere. Løpet gikk over 1730 meter på gress, og Melissa Boisgontier og Zafir Zaid krysset målstreken først. Rett bak fulgte Nora Hagelund Holm og Borzakovski, foran Elin Rödjare og Sunny Sunday.

Åsa Edvardsson trener tolv år gamle Zafir Zaid, og vi takker henne og de andre trenerne som stilte med hester til start i dette løpet.

Belgiske Sara Vemeersch, som tok en 4. plass på Øvrevoll, leder fremdeles fremdeles Fegentri-serien, foran Nora Hagelund Holm, som med 2. plassen nærmet seg lederen med seks poeng.