Fegentri-jentene red på Bro Park i Stockholm

Nora og Elusive Thought på Øvrevoll tidligere i år. Foto: Erling Sæthre-Hansen/Montebello Photo

(04.07.2017) Det har vært en hektisk uke for Nora Hagelund Holm og de andre Fegentri-jentene, med løp både i Oslo og Budapest, før løp i Sverige på Bro Park.

Det ble dessverre ingen topplassering på Nora i dette løpet, da hun og hesten My Alibi ble nummer fem av seks hester. Vant gjorde Sara Vemeersch, som nå leder Fegentri med 29 poeng foran Nora.

Dette ble skrevet i forkant av løpet:

I dag avholdes det en stor jockeyturnering på Bro Park kalt Lady Jockeys Thoroughbred World Championship, der deltar kvinnelige jockeyer fra hele verden hvor de skal kjempe om å bli verdensmester. Fegentri-jentene har også fått æren av å ri denne dagen og Nora er på plass i Stockholm.

Nora har trukket den 12 år gamle vallaken My Alibi. My Alibi har startet en gang i år og fikk en 4. plass. Den er regnet med en bra sjanse i et veldig åpent løp. Løpet er over 1600 meter gress og går klokka 20.10 tirsdag kveld.

Nora ligger foreløpig på en 2. plass i Fegentri, kun 13 poeng bak ledende Sara Vemeersch fra Belgia. Melissa Boisgontier fra Frankrike er på 3. plass, 16 poeng bak Nora.

Vi ønsker Nora lykke til!