Svensk seier i P.A. Minibuss Cup II

Kim Stern og Dudhsagar vinner P.A. Minibuss Cup II. Foto: NoARK

(13.07.2017) Kim Stern og Dudhsagar fikk god uttelling på Norges-turen denne torsdagen med seier i P.A. Minibuss Cup II amatørløp.

P.A. Minibuss Cup II ble ble en spennende affære. Sophies Love og Thea Hofossæther lå lenge i tet men, det sto til slutt mellom Dudshagar/Kim Stern og Mohikan/Mina Haug som kom flyvende på oppløpet.

Kim har ridd over 150 løp – mer enn 2/3 av dem over hinder. Men, som han sa i seiersintervjuet – det er såpass lenge mellom hinderløpene at jeg må spe på med litt flatt i blant. Alle vinnende ryttere er glade, og Kim var en særdeles entusiastisk en.

Dudhsagar er visst litt av en håndfull til hverdags og kan by på regelmessig rodeo i tillegg til at han er redd for både sin egen skygge og skyene på himmelen – da smakte det nok ekstra godt med en seier etter 7 timer i bil hver vei for å komme til Øvrevoll. Kim, som er både trener, eier og rytter av Dudhsagar, vant med dette sin første seier på Øvrevoll og var meget fornøyd med å krysse dette av sin “to-do-liste”. Vi gratulerer!

Mina som red sitt løp nr.2 i Mohikans start nr 102 gjorde en meget god jobb! Imponerende å se hvor flinke de nye rytterene er i løpssituasjon.

 

Fornøyd Kim Stern med trofé etter seier i P.A. Minibuss Cup. Foto: NoARK

 

 

Tusen takk til vår trofaste sponsor P.A. Minibuss som har arrangert en ryttercup i mange år. 

 

Vi gratulerer også Susanne Lyseng med vel gjennomført amatørrytterprøve!

Susanne Lyseng på vei ut til sin amatørrytterprøve med Stogas Dancer