Emilie red IFAHR-løp i Nederland

Emilie Finckenhagen i et IFAHR-løp i Nederland. Foto: Kai Schirmann

(23.07.2017) Søndag 8. juli red Emilie Finckenhagen et løp i serien HH Sheika Fatima Bint Mubarak Ladies World championchip (IFAHR) i Nederland.

Emilie red araberhoppa Ishraaq, trent av svenske Pia Höium. Ishraaq hadde bare gått 3 løp før starten på Duindigt galoppbane, det var også hennes første start på 1800 meter. Ishraaq var godt med i starten av løpet. Det var ingen railer i løpet og krappe svinger. Ishraaq og Emilie hadde det syvende startsporet. De endte dessverre sist.

Førsteplassen gikk til Sveitsiske Nadia Burger som er proffrytter. Annenplass gikk til Nederland med Cindy Klinkenberg og tredje til Julia Presits med favoritten Raya C.

Dette ble skrevet før løpet:

Emilie sitter på hesten Ishraaq som er trent av Svenske Pia Höiom. Den har gått tre løp i karrieren, og har vunnet to av disse. Emilie og Ishraaq er et andrevalg i løpet. Svenske Julia Presist sitter på favoritten.

Løpet går over 1800 meter på den nederlandske banen Duindig kl 15.10.