Nora Holm rir Fegentri i Deauville

Inngang Hippodrome de Deauville. Foto: John Best Racing

(28.07.2017) Denne helgen er det storløp i Deauville, Frankrike med flere gruppeløp. Både Fegentri-jentene og -guttene skal i aksjon.

Jentene skal ri både lørdag og søndag, mens guttene bare skal ri lørdag. På lørdag sitter Nora opp på hesten Really Frost, en 5 år gammel vallak. Den har startet fem ganger i år og har vunnet én gang, den er dog ikke regnet med noen stor sjanse. Løpet er over 1900 meter på sandbanen og går klokken 13.50. Belgiske Sara sitter igjen på favoritten i løpet.
På søndag rir Nora hesten Caritas Ger, en 5 år gammel hoppe. Hun har løpt fire ganger i år og vant i den seneste starten i Deauville. Hun er regnet med en ok sjanse i løpet som er over 2500 meter på sanden. Dette løper er et mer åpent løp enn løpet på lørdag, hvor det er en stor favoritt. Løpet går klokken 14.05.