Nora red Fegentri i Tsjekkia

(05.08.2017) Søndag 6. august er det Fegentri-løp i Tsjekkia. Nora Holm er på plass og sitter på en av favorittene i løpet.

Nora fikk en fin 3. Plass på banen Karlovy Vary i Tsjekkia. Løpet ble vunnet av Celina fra Sveits foran Sara fra Belgia og Nora. Banen var en meget koselig og lettridd bane forteller Nora. Hesten Mary Yeats var en veldig fin hoppe som gjorde alt slik hun skulle. Treneren av hesten hadde satset på å få henne til start i hekkeløp, og var derfor meget fornøyd med 3. Plassen.

Underveis i løpet lå Nora midt i feltet innvendig, på oppløpet satte hun igang hesten og den svarte meget bra. Det ble en liten stopp før en luke dukket opp, og hun var litt tung å sette igang igjen, men når hun satte igang igjen  gikk hun fint til mål og de slo den Tsjekkiske jenta på målstreken om 3. Plassen.

 

Dette ble skrevet i forkant av løpet:

Fegentri-jentene skal ri på banen Karlovy Vary som ligger ca. 110 km vest for hovedstaden Praha. Nora Holm er på vei til Tsjekkia og hun sitter på hesten Mary Yeats. Mary Yeats er en 6 år gammel irskfødt hoppe som har startet 4 ganger i år med to 2. plasser som beste resultat, det var dog over lengre distanser enn søndagens 1600 meter.  Hun er en av de mest betrodde hestene i feltet sammen med hestene til den tsjekkiske og tyske jenta.

Løpet går 15.00 lokal tid og vi ønsker Nora masse lykke til!