Emilie ble nummer fire i IFAHR-løp i Belgia

Emilie Finckenhagen i et IFAHR-løp i Nederland. Foto: Kai Schirmann

(14.08.2017) Emilie Finckenhagen red HH Sheikha Fatima Bint Mubarak Ladies World Championship (IFAHR) mandag 14. august på den belgiske banen Wellington Ostend.

Emilie red hesten Le Jason trent av nederlandske Gerard Zoetelief. Le Jason har bare vunnet på lengre distanser, så det var hans første sprintløp. Løpet gikk over 1000 meter, og var rett frem.

Le Jason var litt treig ut av boksene, men kom seg fort opp i fart. Svenske Tina Henriksson red i samme løp på hesten Raya C. Le Jason og Raya C hjalp hverandre opp bakken og tok igjen litt hester i feltet. Det endte med en 4. plass for Emilie og Le Jason, og en 5. plass for Tina og Raya C. Både trener, hest og rytter var fornøyde.

Vant gjorde den engelske proffjockeyen Rosie Jessop på Mirna.

Dette ble skrevet i forkant av løpet:

Løpet er over 1000 meter på den belgiske banen Wellington Ostend. Emilie sitter på hesten Le Jason, trent av nederlandske Gerard Zoetelief. Le Jason er en av hestene med toppvekt i løpet, men favoritten i løpet er Storm Trouper som vant et IFAHR-løp på Chelmsford i England sist lørdag.

Løpet går klokken 18.30. Vi ønsker Emilie lykke til!