Willa Synøve Schou til topps i Longines Ladies Cup på Derby-dagen

Willa Synøve Schou i vinnerpaddock med Love to Love etter seier i Longines Ladies Cup på Derby-dagen. Foto: NoARK

(28.08.2017) På den svensktrente hesten Love to Love ble det en enkel seier for Willa på selveste Derby-dagen.

Det ble en ganske så klar seier til Willa og Love to Love som kom i stor fart på oppløpet. At hesten liker seg på Øvrevoll kan det neppe være noen tvil om – med tre starter, alle i amatørløp, er fasiten to seire og én 2. plass. Willa er også i storslag om dagen. Hun har så langt ridd ti løp i år og fasiten er blitt to seire, én 2. plass, to 3. plasser og fire plasseringer. Imponerende!

Mina Haug med Mohikan kom på 2. plass og Rikke Bay Torp med Tool Box Carlras kom på 3. plass etter fine ritt.

Å ri på selveste Derby-dagen er stort for amatørrytterene, i år var det storinnrykk fra våre naboland da hele åtte svenske og én dansk rytter deltok.

Longines Ladies Cup er sponset av Urmaker Bjerke, og Willa får med seg en flott klokke som minne fra dagens løp.