Susanne Lyseng vant Øvrevoll Hesteeierforenings klokkekløp I

Susanne Lyseng og Kallavaduvil var storfornøyde i vinnerpaddocken. Foto: NoARK

(07.09.2017) Soleklar seier for Susanne Lyseng og Kallavaduvil i årets første klokkeløp.

I sitt 17. ritt og etter noen sesongers pause red Susanne inn til en meget overlegen seier i sitt femte ritt for sesongen. Dette var Kallavaduvil sin første seier i karrieren og den var ganske så sikker etter at de hadde ligget i tetsjiktet hele veien.

Emma Körner/J W Delight rakk andreplassen, og vi gratulerer også Wenche Buvik med sin første trippelplassering på Forever Fong.

Øvrevoll Hesteeierforenings klokkeløp er en tradisjonsbunden serie som går over fem løp på høsten. Vinner av serien får en flott klokke. Så nå gjelder det for alle rytterne å samle poeng fremover. Siste løp i serien går 8. oktober. Følg med på statistikken her på NoARKs sider.

Fra Øvrevolls sider:
Knut O Arnesen hadde ikke hatt den helt store sesongen på Øvrevoll i år. Men da det først ble seier, kom den med dunder og brak. Kallavaduvil lå fremme ut på oppløpet, og med Susanne Lyseng på ryggen, ble det kveldens mest overlegne seier.

– Hadde det litt på følelsen at hun skulle gjøre et godt løp. Hun er jo søster med Fleckenzen, som vant seks løp i fjor, fortalte Knut. Begge var litt sene, men hvis Kallavaduvil følger i brorens fotspor, kan det jo bli bra. Vi gjør oppmerksom på at hun starter i lunsjen onsdag.