Ikke noe hell for Nora i Magdeburg

(09.09.2017) For den tredje helgen på rad var Fegentri-jentene på farten, denne gangen var de i Magdeburg i øst-Tyskland. Løpet gikk Lørdag 9. september kl 16. og Nora Holm var der for å representere Norge. Nora satt på  den 4 år gamle vallaken Tangolo. Tangolo så ikke ut til å ha noen stor sjanse før løpet […]

For den tredje helgen på rad var Fegentri-jentene på farten, denne gangen var de i Magdeburg i øst-Tyskland.

Løpet gikk Lørdag 9. september kl 16. og Nora Holm var der for å representere Norge. Nora satt på  den 4 år gamle vallaken Tangolo. Tangolo så ikke ut til å ha noen stor sjanse før løpet og forhåpningene var ikke store. I løpet mistet dog Tangolo en baksko og slet derfor hele løpet med feste og fraspark. I den andre svingen var det nære på att de ramlet da Tangolo skled veldig, heldigvis klarte de å holde seg på beina, men red på sikkerheten etter det og endte sist i feltet.

Løpet ble vunnet av Tereza fra Tsjekkia fulgt av Sara fra Belgia og Larissa fra Tyskland.