Årets ponnihøydepunkt – Halloweengaloppen 22. oktober

Kristina Wallin og Lille My debuterte som klovn i sin første Haloweengalopp. Foto: NoARK

(18.10.2017) Halloweengaloppen er årets høydepunkt for mange ponniryttere - i år har vi hele 23 ekvipasjer til start.

Det blir en flott løpsdag på Øvrevoll søndag 22. oktober – hele 11 løp!

Agria Dyreforsikring amatørløp starter det hele deretter går det slag i slag med fine løp og ikke minst tre hekkeløp. Den flotte avslutningen på dagen er tre ponni/ridehestløp med hele 23 ekvipasjer til start. Vi er spent på se hvilke kreative kostymer vi får se i år, tidligere har vi hatt klovner, engler, sebraer, tigre, wonderwomen, supermenn, kaviar/majones-tuber (!), rosa sløyfer og mye annet rart til start. Vi er spent på å se hva kreativiteten byr på i år.

Vi håper alle tilskuere blir igjen etter siste hekkeløp og heier ponnirytterne frem. Etter ponniløpene er det først premieutdeling i vinnerpaddocken etter løpene og så den den årlige avslutningen med premieutdeling i ponni/ridehestserien med kakefest.

Her er startlisten for ponni/ridehestløpene.

OBS: Sjekk tidene, løpene går ETTER de ordinære løpene. Dette er tidsplanen som gjelder!