Kaia Ingolfsland i vinnermodus

Kaia Ingolfsland og Iona sammen med eier Wibecke Jegard etter seieren i Øvrevoll Hestesport Cup V. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

(26.10.2017) Fem seire på én sesong er ikke hverdagskost, og ennå er det fire amatørløp igjen.

Kaia Ingolfsland er virkelig i vinden om dagen! Hun debuterte som amatørrytter med ett ritt i fjor, og ligger i år an til å vinne det som er å vinne. I torsdagens løp lå hun i tet med Iona sammen med Emilie Finckenhagen og Queen’s Delight fra start til mål og vant etter en tett finish.

Alltid like blide Kaia har ambisjoner og jobber hardt, det synes i ridningen. Veldig hyggelig at hun denne gangen vant et løp for amatørtrener Wibecke Jegard som har vært i sporten i mange år og har gjort det godt med sine få hester.

På 2. plass i det lille feltet kom Emilie Finckenhagen med Queen’s Delight og på 3. plass kom Emma Körner med Fredde.

Vi gratulerer Kaia og Wibecke med seieren og legger samtidig til at vi er imponert over ridningen til alle rytterne i dette løpet. Det er hyggelig å se hvordan de forholdsvis nye løpsrytterne har utviklet seg.

Nå er det igjen ett løp i Øvrevoll Hestesport Cup, det siste går av stabelen søndag 12. november. Etter dagens løp leder Willa Synøve Schou fortsatt Cup’en, så kampen om salen som er premie i serien står i praksis mellom Kaia og Willa. I amatørchampionatet og kampen om NoARKs reisestipend er det fortsatt åpent selv om det ser ut som Kaia nå ligger et hestehode foran de andre.

Se oversikten over seriene her

Tusen takk til Øvrevoll Hestport og Bucas som trofaste sponsorer av Øvrevoll Hestesport Cup. Vi setter stor pris på våre samarbeidspartnere!