Emilie Finckenhagen og Queen’s Delight i Bolt Communication amatørløp

Emilie Finckenhagen vant Bolt Communication løp med Queen's Delight. Foto: NoARK

(03.11.2017) Emilie Finckenhagen timet løpet perfekt og gikk dermed til topps i Bolt Communication amatørløp i en tett finish.

Når sesongen nærmer seg slutten er det ganske tett i toppen blant amatørene. Det så en stund ut som Kaia Ingolfsland skulle klare å ta sin sjette (!) seier for sesongen, men en avventende Emilie Finckenhagen sørget for at så ikke ble tilfelle. Det var de samme to rytterne i en tett finish forrige løpsdag, og nå tok Emilie revansj og fikk loset sin hest først i mål.

Etter å ha ligget avventende i feltet timet Emilie rittet perfekt og det ble en spennende finish. Emilie/Queen’s Delight og Kaia/Rock the Boat ga publikum en herlig fight med førstnevnte som vinner. Emilie tok med det årets andre seier, mens for den firbente ble det første besøk i vinnerpaddocken 2017. Ekstra hyggelig er det når rytterne får skryt av trener i seiersintervjuet.

– Nå fikk han det løpet han pleier å få når han gjør det best. Ut mot oppløpet ble jeg litt optimist, og Emilie red et smart løp, sa Are Hyldmo.

– Jeg prøvde så godt jeg kunne. Det var moro å vinne med ham, som er en favoritt på stallen, sa en alltid smilende Emilie.

Statistikken når det gjenstår tre amatørløp finner du her.

Takk til trofast sponsor Bolt Communication som ga Emilie en flott veske i premie