Emma Körner og Denico vant i finaleløpet i Øvrevoll Hestesport Cup

(13.11.2017) Emma Körner fikk god fart på Denico og tok en sikker seier i det siste løpet i Øvrevoll Hestesport Cup for i år.

På en gnistrende flott men iskald løpssøndag gikk finalen i Øvrevoll Hestesport Cup av stabelen. Emma red et smart løp i tetskiktet hele veien, hun satte fart på oppløpet og tok dermed sin fjerde seier for sesongen. Trener Hanne Rådstoga var fornøyd med at Denico vant amatørløpet. Denico hadde aldri løpt så langt som 1750 meter i løp, men det gikk bra, og hun var strålende glad for seieren.

Øvrevoll Hestesport Cup går over seks løp gjennom hele sesongen. Willa Synøve Schou tok tidlig et grep om denne serien. Hun var også den eneste av rytterne som har ridd i samtlige seks løp. Willa  vant Hestesport Cup’en sammenlagt med 58 poeng foran Emma Körner (44 poeng) og Kaia Ingolfsland (40 poeng). Willa vil få en flott løpssal i premie fra Øvrevoll Hestesport i sammenlagtpremie. Vi kommer tilbake til denne premieutdelingen.

Nå er det bare to amatørløp igjen for sesongen og championatstriden står i sannsynligvis mellom Emma Körner (fire seire) og Kaia Ingolfsland (fem seire). Emma rir ikke førstkommende torsdag. Dersom Willa Schou skulle vinne de to gjenstående løpene blir det derimot hun som vinner championatet. Kampen om NoARKs reisestipend står i praksis også mellom disse tre rytterne.  Oppdatert statistikk ser du her.

Takk til trofast sponsor Øvrevoll Hestesport som har gitt flotte Bucas dekken til seirende hester i alle 6 løpene.

Denico beundrer sitt nye Bucas dekken etter løpet. Foto: privat

Willa Synøve Schou i vinnerpaddock med Favilla i Øvrevoll Hestesport Cup I. Foto: NoARK