Fegentri-finale på Mauritius!

(01.12.2017) Nora ble nummer fem i finalen på Mauritius. Dermed endte hun som nummer tre sammenlagt på rankingen, bak Melissa Boisgontier fra Frankrike og Sara Vermeersch fra Belgia som vant serien, vi gratulerer!

Under helgen arrangeres det en ‘International Jockeys weekend’ i Mauritius. Det rides løp både lørdag og søndag, men Fegentri-jentene skal kun ri søndag.

Nora Holm og syv andre jenter er på plass i Mauritius og klare for å ri på banen Champ de Mars søndag. Fredag morgen fikk jentene mulighet til å ri ut på banen og noen fikk ri sine hester før løpet. Nora fikk ikke ri sin, men red et treningsjobb sammen med den. Hesten, Colour of Courage er ikke sett på som en av favorittene i løpet, men mer en outsider. Den har ikke prestert noe i løpet av året, og har gått ned ett par klasser.

Nora ligger foreløpig på 3. Plass på statistikken, med muligheter for å ta 2. Plassen med en god plassering søndag. Løpet går klokken 14.10 søndag 3. Desember.