Kaia red løp i Oman

Visningspaddocen i Oman Foto: privat

(21.01.2018) Kaia Ingolfsland har fått gleden av å bli invitert til Sheik Fathima Bint Mubarak Ladies world champion (IFAHR) løp i Oman. Her forteller hun litt om reisen.

Jeg reiste ned til Oman på onsdag, mellomlandet i Dubai før turen gikk videre til Muscat, Oman. Jeg var fremme midt på natten til torsdag, så da fikk jeg noen timer søvn før hele gjengen møttes og skulle dra videre til en vakkert hotell med en strand vi kunne slappe av og kose oss på. Heldigvis var det noen jeg kjente der fra før av, Sara Slot fra Danmark red i samme løp som meg, og Andreas Tapia Dalbak fra Sverige red i løpet for lærlingene.

Senere på kvelden skulle vi spise middag med alle ambassadørene fra de forskjellige land. Maten var god og taler ble holdt. Til slutt ble det sent og vi dro tilbake til hotellet for å lade opp til neste dag.

Fredag var det løpsdag. Vi møttes i lobbyen på hotellet og tok buss sammen ut til banen. Når vi kom frem gikk vi banen vi skulle ri på. Løpet var 1600 meter dirt, og jeg hadde fått hesten Ak Hal, en 14 år gammel hest. Løpet gikk 1630. Bokene åpnet seg og vi fikk en fin posisjon midt i feltet. jeg hadde fått beskjed om at hesten min var veldig lat så her var det bare å hoppe og dumpe i salen, og at den helst likte seg på ytterrailen. Dessverre så holdt det ikke helt inn, så vi endre på en sjuende plass.

Jeg er utrolig takknemlig for å få dra til Oman og oppleve det å ri andre steder og møte nye folk.