Kurs med Fredrik Johansson

Fredrik Johansson etter en av sine seiere i Norsk Derby. Foto: Hesteguiden

(24.02.2018) Hold av datoen! Torsdag 5. april kommer tidligere champion jockey, Fredrik Johansson, til Øvrevoll for å holde kurs.

Fredrik Johansson gjorde stor suksess som jockey, og de siste årene har han også hatt stor suksess som jockeycoach. Han har trent både jockeyer, lærlinger, amatørryttere og montéryttere, med meget gode resultater.

Nå holder han endelig kurs i Norge, i regi av Øvrevoll Trenerforening, Øvrevoll Galopp og NoARK. Det er planlagt at han skal holde tre kurs i løpet av sesongen, det første kurset holdes altså torsdag 5. april. Treningen blir i første etasje i hovedtribunen på Øvrevoll, og hvert av kursene tar en time. Nærmere informasjon om påmelding vil komme i midten av mars. Kursene vil være gratis for norsklisensierte ryttere og ryttere med tilknytning til norsk galopptrener.

Følg arrangementet på facebook for oppdateringer.