British Racing School – 2018

Ute på morgentrening på British Racing Scool.

(27.04.2018) NoARKs medlemmer kan søke om å delta på kurs på British Racing School. Årets kurs er 30. juli - 3. august. Søknadsfrist er 1. juni.

NoARKs medlemmer kan søke om å delta på kurs på British Racing School for å videreutvikle seg som ryttere. Ryttere som har lisens og har ridd løp vil bli vurdert for sponsing fra NoARK. NoARK betaler for selve kurset (inkl. kost og losji) på British Racing School, derimot må flybillett og annen transport betales av deltageren selv for de som er aktualle.

Søknadsfrist: Fredag 1. juni. Send søknaden til noark@noark.info

Har du lyst til å søke? Her er kravene:

  • Medlem av NoARK
  • Over 18 år
  • Lisensiert rytter som har ridd løp

Skriv en søknad som inneholder informasjon om deg selv og din erfaring med galopphester, og hvorfor nettopp du bør få dra til British Racing School på NoARKs regning.

Amatørryttere som ikke har ridd løp kan søke om å delta på kurset for egen regning (ca. £600). De som allerede har vært på British Racing School før er ikke søkeberettiget for sponsing fra NoARK, men kan få en plass for egen regning.

Rytterene skal gjennomgå kurs i bl.a. ridning, falltrening, regelverk, kosthold og fysisk trening. Alle øktene blir fulgt opp av profesjonelle instruktører og ridningen foregår med instruktør på øret og filming av alle øktene. Her kan du lese mer om British Racing School og kurset.

Vi kan være behjelpelig med å finne en stall å ri ut på helgen før og/eller etter.

Har du spørsmål ta kontakt med Camilla Høvding Blom på e-post eller telefon 41 42 63 44.

I Veddeløperene fra tidligere år er det artikler om tidligere kurs.