Årets første amatørløp

Det første løpet i Øvrevoll Hestesport Cup ble vunnet Karolin Pettersson og Persian Wave. Her i vinnerpaddocken med trener Tobias Hellgren og Anna Pilroth. Foto: NoARK

(22.05.2018) Årets første amatørløp var det første løpet i Øvrevoll Hestesport Cup, og det ble lett seier for svenske Karolin Pettersson og Persian Wave.

Silje Strand kom på 2. plass med fjorårets vinner av “Årets tøffing”, Asaks Ambition, som fortsetter å imponere. På 3. plass kom Willa Schou med Kallavaduvil.

Fra Øvrevolls nettside: Det avsluttende amatørløpet endte i en frisk duell mellom Persian Wave og Asaks Ambition. Tempoet var friskt, men like fullt kunne ikke de øvrige nærme seg nevneverdig. I finishen hadde Persian Wave klart mest å by på, og Karolin Pettersson tok årets første seier på Øvrevoll. For trener Tobias Hellgren var det triumf nummer to.

De neste løpene i Øvrevoll Hestesport Cup går av stabelen 28. juni, 2. august, 25. oktober, 8. november og 15. november

Statistikken over rytternes poeng i Hestesport Cup’en og de andre seriene ser du her på nettsiden vår.

Takk til vår trofaste sponsor Øvrevoll Hestesport, som alltid har gode tilbud og er meget serviceinnstilt til å finne/bestille alt man måtte ønske seg av utstyr.