Willa Schou blir Norges Fegentri-rytter

Willa Schou med Denico etter seier i PA Minibuss. Trener Hanne Rådstoga leier. Foto: NoARK

(04.06.2018) Etter at hun tok sin femte seier 24. mai er Willa kvalifisert til å ri Fegentri og blir Norges rytter i 2018.

Willa red sitt første løp i 2014 og har utviklet seg til å bli en habil amatørrytter. 2017 var hennes beste sesong så langt da hun vant Øvrevoll Hestesport Cup, PA Minibus Cup og Longines/Urmaker Bjerkes Ladies Cup på Derbydagen. I skrivende stund leder hun NoARKs amatørserie og er én av fire ryttere som kan vinne årets utgave av PA Minibus Cup.

Willa har tidligere representert Norge i IFAHR-serien og nå får hun sjansen til å oppleve mange amatørrytteres drøm – å representere landet sitt i den gjeve Fegentri-serien.  Hun tar over stafettpinnen som Norges rytter i 2018 etter Kaia Ingolfsland som er blitt lærling. Willa jobber til daglig hos Niels Petersen på Øvrevoll.

Vi regner med at Willas debutløp blir i Budapest/Ungarn 1. juli.

Vi ønsker Willa lykke til som Fegentri-rytter og ser frem til å skrive om hennes opplevelser gjennom sesongen.

Les mer om Fegentri her og sjekk Fegentris nettside.

Willa i november 2017 på Guess Who trent av Annette Stjernstrand.
Foto: Erling Sæthre-Hansen/Montebello Foto