Willa Schou til topps i PA Minibuss Cup

Det ble seier til Willa og Denico i PA Minbuss Cup III. Foto: Hesteguiden.com

(14.06.2018) Willa og Denico tok sin andre seier sammen for året og sikret Willa seieren i PA Minbuss Cup.

Det var flere ryttere som hadde sjansen til å ta sammenlagtseieren i årets PA Minibuss Cup da det tredje og siste løpet sto for tur. Her sikret Willa Schou og Denico seg sin andre seier i årets cup og dermed også totalseieren. Per A. Olsen fra PA Minibuss delte ut premier til en glad Willa.

Emelie Gustafsson og Otama Obamba ble nummer to, mens favoritten Ponita med Susanne Lyseng på ryggen avsluttet på en 3. plass i onsdagens løp.

Sammenlagt ble Mina Haug nummer to og Susanne Lyseng nummer tre i årets PA Minibuss Cup. Statistikken ser du her.

Husk at du må være meldt inn i NoARK for å samle poeng i NoARKs serier og for å ri i Petite Frisørene NoARK Vandrepokal som rides 12. juli.

Vi takker PA Minibuss, som er en trofast sponsor, for årets cup!