Alina imponerer 100% på Øvrevoll!

Alina Øhgren og My Cup of Tea med trener Henrik Engblom i vinnerpaddock etter seier i Øvrevoll Hestesport Cup II på Damenes Aften 2018. Foto: NoARK

(28.06.2018) På en strålende Damenes Aften gikk Alina Øhgren til topps i andre avdeling i årets Øvrevoll Hestesport Cup.

Alina har bare ridd på Øvrevoll én gang før, det var forrige torsdag, og da vant hun. I dag fikk hun sjansen igjen og den ivaretok hun på aller beste måte. Etter dagens løp i Øvrevoll Hestesport Cup – det andre av seks i løpet av sesongen – står Alina med den imponerende fasiten to seire av to mulige på Øvrevoll.

Med et velberegnet ritt der det var tett ved 400-meters merket endte Alina og My Cup of Tea i front, og det endte med en sikker seier foran Mina Haug/Royal Starlight og Jana Kolackova/Eddie Riff.

Forrige uke var det mamma Anna som tok turen, denne torsdagen var det storebror Elliot som var reisefølge og red i det samme løpet. Elliot var storfavoritt med Tiger Webb men endte dessverre på den sure sjetteplassen. Det finnes mange hestefamilier i galoppsporten, men det hører med til sjeldenhetene at et søskenpar rir i samme løp.

– Jeg er nærmest sjokkskadet. To seire på to ritt på Øvrevoll, da blir man målløs, sa Alina. Hun rir bra også i Sverige og er et stort talent.

– Synes det var fortjent. Alina red et flott ritt. Hun er seriøs og trener hardt, sa Henrik Engblom, som vet litt om det å trene som jockey.

Øvrevoll Hestesport Cup ledes nå av Silje Strand, neste løp i serien er 2. august. Statistikken over amatørrytterene ser du her.

Tusen takk til Øvrevoll Hestesport for sponsing av denne spennende cup’en. Vi anbefaler alle å ta turen innom hestebutikken (eller nettbutikken), der er det alltid mange gode tilbud!

Alina Øhlgren og My Cup of Tea spurter til seier i Øvrevoll Hestesport Cup II foran Mina Haug og Royal Starlight.