Willa Schous første Fegentri-helg

Willa Schou og de andre Fegentri Word Cup of Nations-rytterne i Hamburg. Foto: Fegentri

(01.07.2018) Det ble en travel helg for Willa Schou, som red både Fegentri World Cup of Nations-løp i Tyskland og Fegentri-løp i Ungarn.

Debuten til Willa i Fegentri World Cup of Nations var i Hamburg, Tyskland, lørdag 30. juni, hvor hun red en mindre betrodd outsider. Willa og hesten April Spirit leverte et godt løp til en 4. plass. Vant gjorde Vinzenz Schiergen fra Tyskland, og to unominerte tyske ryttere tok de to andre plassene på pallen.

Etter to løp i serien leder Tyskland klart foran Norge. Det skiller ikke mange poengene mellom landene etter Tyskland.

Willa Schou i de norske fargene i Hamburg. Foto: Privat

Videre gikk turen til Ungarn, hvor Willa skulle ri sitt første løp i Fegentri-serien for kvinner den 1. juli. På banen i Budapest red hun hesten  Batignolles i et løp over 1200 meter rett frem. Treneren var ikke så stødig i engelsk, men sa hun skulle ri rett frem. Hesten hang dessverre, og de endte dessverre i de bakre rekker. Løpet ble vunnet av Judit Dickinson, som ikke rir i Fegentri-serien.