Willa i farta – 3 av 7 står det respekt av!

Willa Schou loser My Cup of Tea inn til sikker seier i hesteguiden.com amatørøp. Foto: www.hesteguiden.com

(04.07.2018) My Cup of Tea vant amatørløpet forrige uke, og nå slo hun til igjen, denne gangen med Willa Schou i salen.

Willa varmet opp i helgen med to ritt i henholdsvis Hamburg (World Cup of Nations) og Budapest (Fegentri), og tilbake på hjemmebane vant hun Hesteguiden.com amatørløp med My Cup of Tea 4. juli. Det ble en fin seier foran Ponita/Susanne Lyseng som ledet det meste av løpet og Royal Starlight/Mina Haug.

Med denne seieren har Willa vunnet intet mindre enn tre av sesongens hittil syv amatørløp. Det står det respekt av! Det er også imponerende at svenske trener Henrik Engblom trener de tre siste vinnerene av amatørløpene på Øvrevoll. Willa leder nå statistikken i NoARKs reisestipend og har allerede vunnet årets PA Minibuss Cup. Statistikken ser du her.

Fra Øvrevolls sider:
Som Ciccarelli gjorde i første løp, gjentok My Cup of Tea seieren fra sist torsdag. Hoppa var 12 ganger til start i fjor uten å være på trippel, nå er det to seire, tre annen og en tredje på seks starter i år. Vinneren trenes av Henrik Engblom.

– Jeg er veldig glad for å få sjansen, og seieren ble sikker, sa Willa Synøve M Schou etter seieren. Willa rir bra og svarer godt for seg i vinnerpaddocken. Og det er ingen tvil om at hun er favoritt til å bli årets champion blant amatørene.

Neste amatørløp er det prestisjefylte Petite Frisørene NoARK Vandrepokal som rides 12. juli. Hvem får med seg vandrepokalen hjem i år?

Tusen takk til hesteguiden.com som er trofast sponsor og bidrar med vinnerbilder i alle amatørløpene og bilder til Veddeløperen.

Willa/My Cup of Tea foran Susanne/Ponita og Mina/Royal Starlight.