Emilie Finckenhagen tar sin femte seier

En meget fornøyd Emilie Finckenhagen etter at hun tok sin femte seier i Gaselle amatørløp med Tookwino. Foto: NoARK

(27.07.2018) På en strålende og i overkant varm sommerkveld kom Emilie Finckenhagens etterlengtede femte seier etter at hun loste Tookwino først i mål i Gaselle amatørløp.

Det gikk litt i overkant fort i front, og det var langt frem i siste sving, men Emilie koblet grepet med Tookwino på rett tid og avgjorde i god tid før mål. Hun vant foran Silje Strand/Buffalo Soldier som red et meget smart løp og så lenge ut til å kunne vinne og Susanne Lyseng/Final Episode.

Emilie fortalte etter løpet at Tookwino kan være litt av en håndfull, særlig til start og bak boksene. Men hun kjenner ham godt siden hun rir ham til hverdags, og hun løste oppgaven på best mulig måte.

Nå er vi litt over en tredjedel inn i amatørsesongen. Willa Schou og Mina Haug ligger likt i kampen om NoARKs reisesjekk med 92 poeng, mens Emilie ligger på en delt tredjeplass med Susanne Lyseng med 76 poeng. Status i amatørstatistikken ser du her.

Takk til Gaselle Dekken som trofast sponsor og leverandør av dekken gjennom en lang rekke år. Vil du bestille dekken så ring 480 12 800.

Gaselle Dekken sponser amatørløp