4. plass til Willa Schou i Praha

Willa og de andre Fegentri-rytterne i Praha. Foto: Fegentri

(07.08.2018) Willa klatret et par plasser på sammenlagtlisten i Fegentri etter et fint løp i Praha i helgen.

Løpet gikk over 1600 meter på gresset. Hesten Willa red i løpet, Rumpl Cimpr Campr, er fem år og gikk Derby i Tjekkia for to år siden. Der ble den nummer syv og er nok mer en stayer, men vant over 1600 i 2015. I år har den vært plassert 3. som best. Den byttet trener etter derby, og det er nå en dame som trener som bare har denne hesten i trening,

Sveitsiske Naomi Heller vant løpet foran den tyske rytteren Lill-Marie Engels, som tok tilbake ledelsen i Fegentri sammenlagt fra belgiske Alice Bertuaux, som var uplassert i dette løpet. På 3. plass kom en ikke nominert rytter. Med dette resultatet er Willa oppe på en delt 8. plass, men det er ikke mange poengene som skal til for å avansere noen plasser til på sammenlagtlisten.