Linda Dahl og Black Million vant etter spennende oppløp

Fornøyd trener, eier og rytter etter seier i Stall Eikeberg/Norwegian Jockey School amatørløp. Foto: NoARK

(17.08.2018) Etter en litt i overkant spennende finish var Linda og Black Million først i mål i Stall Eikeberg/Norwegian Jockey School amatørløp.

Det ble en duell mellom ringrevene Black Million og Asaks Ambition (Camilla Graver), som har kjempet mot hverandre mange ganger. Salen til Camilla skled, noe som trolig kostet henne og den godt gående hesten seieren. Loire og Emilie Finckenhagen fikk en fin 3. plass.

Linda var nok vinnerpaddockens gladeste jockey torsdag. Linda er tilbake i løpsbanen etter en pause på hele 10 år, og tok med denne sin andre seier i karrieren. Forrige gang var for 16 år siden med Bel Canto.  Linda rir nå mer enn hun har gjort på mange år og hjelper til med å holde hestene til  amatørtrener Gina Mathisen i form. Ekstra moro å hilse en ny-gammel rytter tilbake i vinner paddocken.

Stall Eikeberg/Norwegian Jockey School sponset løpet. De har gjort mye for rekrutteringen til galoppsporten ved å sette i gang med egne galoppkurs i regi av tidligere amatørrytter Kjetil Kjær. De setter i gang med nye ridekurs nå i høst. Sjefen på Stall Eikeberg, Julianne Devold, er selv med på ponni/ridehestgaloppen med sin pensjonerte hekkeløper Fabuleux Expert sammen med sine elever. Vi gleder oss til å se flere av elevene fra NJS i løpsbanen!

Ta en titt på nettsiden deres og/eller følg Stall Eikebergs side på Facebook.