Lea Olsen og Prince Field innledet Derbyhelgen med seier

Lea Olsen vant med Prince Field. Foto: Hesteguiden.com

(28.08.2018) De gamle er eldst – med hele 74 kilo på ryggen gikk Prince Field inn til en meget klar seier i Agria Dyreforsikring amatørløp.

Denne helgen fikk amatørene æren av å innlede begge løpsdagene. På lørdag var det sesongens 2. løp sponset av Agria Dyreforsikring.

Etter et ganske tregt tempo i starten tok det seg opp de siste 900 metrene. Det så ut til å gå mot en klar seier til Eddie Riff, som Willa Schou sendte rundt feltet i en forrykende fart i siste sving. Det så lenge ut til å holde hjem men Prince Field med 74 kilo på ryggen tok opp kampen og med Skandinavias mest erfarne amatørrytter Lea Olsen tok han igjen rømlingen kort før mål. Emilie Finckenhagen gjorde en mer enn hederlig innsats og loset Seven Senses inn til 3. plass.

Trener Kjell Erik Swartling var meget fornøyd etter seieren i en sesong som har gått litt trådt. Rytter Lea var også meget fornøyd med løpet og den flotte akuttvesken hun fikk i premie av sponsor Agria Dyreforsikring.

Lea Olsen fikk med seg den flotte akuttvesken fra Agria hjem til Danmark. Foto: NoARK