Willa vant Ladies Cup for andre år på rad

Willa Synøve Schou vant Longines Ladies Cup sponset av Urmaker Bjeke med My Cup Of Tea. Foto: Hesteguiden.com

(28.08.2018) Longines Ladies Cup sponses av Urmaker Bjerke. I år som i fjor var det Willa Schou som fikk med seg den flotte premien.

Det er alltid spesielt å ri på Derby-dagen, så også for amatørene som den dagen kjemper om en av årets flotteste premier – et flott armbåndsur gitt av Urmaker Bjerke. Amatørene fikk i år som i fjor æren av å åpne Derby-dagen.

Willa Schou er i slaget denne sesongen. Hun var nok litt ekstra sugen på ta revansj etter 2. plassen på lørdag der hun lenge så ut som en vinner. På søndag ble det virkelig fart i sakene! I fjor vant Willa på Love to Love og fikk et flott armbåndsur. Nå hadde Willa flyttet over på My Cup of Tea, og dermed var det klart for en ny klokke. Smått imponerende med fire rytterseiere hittil i sesongen, og fortsatt er det tolv amatørløp igjen av sesongen.

Bourbon Bay og Karolin Petterson dro unna i tet, ledet lenge og ga vinneren fin kamp. Dermed ble det en dobbel til Henrik Engblom, mens fjorårsvinner Love to Love ble tredje med Silje Strand på ryggen. Fjerdehesten i løpet Royal Starlight/Alina Øhgren er også svensktrent. De svenske trenerne har virkelig tatt for seg i de norske amatørløpene i år!

– Utrolig gøy å få ri en så fin hest. Det er alltid litt ekstra stas å vinne på Derbydagen, og veldig gøy med en så fin premie. Nå kan jeg ikke annet enn å smile bredt, sa Willa etter løpet.

En superfornøyd Willa med premien fra Urmaker Bjerke. Foto: NoARK

Øvrevoll må virkelig være My Cup of Tea sin “cup of tea”. Hun har startet elleve ganger på Øvrevoll i år med hittil tre seire, fire 2. plasser, tre 3. plasser og én uplassert!