Svensk seier i Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeløp I

Emilie Gustafsson loser Otama Mareld inn til sikker seier i Øvrevoll Hesteeierforenings klokkeløp. Foto: Hesteguiden.com

(15.09.2018) Emilie Gustafsson tok karrierens første seier med Otama Mareld.

Høsten er her og da er det tradisjonen tro tid for Øvrevoll Hesteeierforenings klokkeløp. Serien går over fem løp utover høsten.

Første avdeling ble vunnet av Emilie Gustafsson og Otama Mareld foran Mina’s Tirith som ble ridd til en imponerende 2. plass av Mina Haug og Youessey med Charlotta Ericsson på 3. plass.

Siden det var Emilies første rytterseier fikk som seg hør og bør en stor bøtte vann kastet over seg at sine medkonkurrenter da hun ankom vektrommet etter løpet. Til stor begeistring fra tilskuerne.

Fra Øvrevolls nettside:

5. løp ble et underlig løp. På lørdagen i Derby-helgen var Otama Mareld nesten 13 sekunder bak Eddie Riff i mål. Torsdag var hun først i kamp med Minas Tirith og Youessey. De tre hadde gått 76 løp uten å vinne, men nå klarte Emilie Gustafsson å få Otama Mareld først i mål. Marie Lustig trener vinneren, og da gikk sikkert turen over Hallandsåsen raskt hjem.