Alina Øhgren tok sin tredje seier på Øvrevoll

Alina Øhgren og Stenid på vei mot sin andre seier sammen på Øvrevoll. Foto: Hesteguiden.com

(20.09.2018) Med formsterke Stenid, som tok sin femte sesongseier, ble det en enkel seier i høstens andre klokkeløp

Et smart ritt av Alina Øhgren som nå også kjemper om championattittelen på Øvrevoll. På 2. plass kom Willa Synøve Schou på Asaks Ambition og Camilla Graver kom på 3. plass med Ciccarelli. Svenskene har virkelig tatt for seg av amatørløpene på Øvrevoll i år, og det er fortsatt ni løp igjen før vi tar vinterpause.

(Øvrevoll Galopp) – Det gikk ganske fort fra start, men han kom på slutten, sa Alina Øhgren. Hun tok sin tredje seier på Øvrevoll på fem ritt, en flott fasit. Alina er bare én gevinst bak Willa Synøve Schou på toppen av amatørlisten. Henrik Engblom kom til Øvrevoll med to hester, og han kunne reise hjem med 100 prosent utdeling.