Overlegen seier til Linda Dahl

Linda Dahl vant Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeløp III med Buffalo Soldier. Eier og trener, Annie DeMora, smiler fornøyd. Foto: Hesteguiden.com

(27.09.2018) Buffalo Soldier bestemte seg allerede på bortre langside at han skulle vinne løpet – og sånn ble det.

Og en overlegen seier ble det også. Linda tok dermed sin andre seier for sesongen. På 2. plass, 7-8 lengder bak vinneren, kom Jana Kolackova med Fredde og Silje Strand med Reckless kom på 3. plass. Dette var det tredje løpet i Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeserie. Poengene er foreløpig jevnt fordelt, og det er to løp som gjenstår.

(Øvrevoll Galopp) Reckless og Otama Mareld satte opp et høyt tempo fra start. Men i siste sving kom Buffalo Soldier med voldsomme kliv, og løpet var raskt avgjort. Linda M A Dahl tok årets andre seier, mens Annie de Mora fikk årets tredje seier med Buffalo Soldier.

– Var heldig med dette rittet. Dette var moro, sa Linda.

– Har aldri vært i bedre form. Hadde egentlig ikke tenkt å starte, men han er så frisk, at vi valgte å gå. Dette var gøy, sa en glad trener Annie de Mora.

Nest siste omgang i klokkekampen kommer torsdag 11. oktober. Det er utrolig jevnt i teten, og vi kommer tilbake før runde fire.