Første Fegentri-seier til Willa

Willa Synøve Schou i vinnerpaddock med DJ's Dream. Foto: NoARK

(08.10.2018) I årets tredje siste løp i Fegentri World Cup Lady ble det endelig seier for Willa Synøve Schou – på hjemmebane.

Willa red raske DJ’s Dream som gikk raskt til tet og vant sikkert. Det var ryttere fra syv forskjellige land som red løpet, som gikk over 900 meter på gresset. Italienske Virginia Tavazzini på Francese Fratelin fulgte tre lengder bak vinneren og belgiske Alice Bertiaux på Extreme North tok den siste trippelplassen. I tillegg var ryttere fra Sveits, Tyskland, Frankrike og Sverige med i løpet.

Med denne seieren rykket Willa opp på en 7. plass sammenlagt og virker nå å være sikret en plass i finalen på Mauritius i desember der de åtte beste blir invitert til. Tyske Lilli-Marie Engels leder klart og er allerede sikret sammenlagtseieren i mesterskapet. De siste to trippelplassene går til Alice Bertiaux fra Belgia og Naomi Heller fra Sveits, men det skiller kun ett poeng mellom dem etter løpet på Øvrevoll og de siste to løpene i serien vil avgjøre deres innbyrdes plassering.

Alle rytterne før start sammen med styreleder Helene Marwell Hauge fra NoARK. Foto: NoARK