Sofia Presits og Royal Starlight vinner klokkefinalen

Sofia Presits vant løp 1klokkefinalen med Royal Starlight. Foto: hesteguiden.com

(20.10.2018) Nok et amatørløp vinnes av svensk hest! Denne gangen tok Sofia Presits og Royal Starlight yttersvingen på konkurrentene.

Royal Starlight trives i amatørløp – dette var tredje seier  i år (to i Norge og én i Sverige), denne gangen med svenske Sofia Presits på ryggen. Hun vant foran Camilla Graver/Calloway of Course og Youessey/Linda Dahl.

Camilla Graver ville ha vunnet Øvrevoll Hesteeierforenings klokkeserie om hun hadde vunnet løpet og hun kjempet hardt hele veien til mål. Til slutt ble det Willa Schou som vant klokken, velfortjent etter en super sesong!

Nå er det fem amatørløp igjen i sesongen så det er fortsatt gode muligheter til å vinne amatørserien og NoARKs reisesjekk på 10.000 kroner, foreløpig har Willa en solid ledelse. Det er fortsatt tre løp i Øvrevoll Hestesport Cup og der er det ganske åpent. Statistikken ser du her.