3. plass til Camilla Graver i Frankrike

Camilla Graver og Messi. Foto: Hesteguiden.com

(24.10.2018) Camilla Graver red et IFAHR-løp i Toulouse i Frankrike onsdag 24. september.

Camilla og hesten Jaahez hadde startspor syv. Totalt startet ni hester i løpet. Løpet var på 1600 meter gress og starten var i midten av første sving. Camilla og Jaahez fikk en ok start og la seg raskt inn på rail som 4.-5. hest. Der ble de liggende til ut av svingen før oppløpet, hvor de forsøkte å smyge på innerrail, men luken ble raskt lukket av tethestene så de måtte gå rundt. Jaahez var flink og hentet seg inn til en tredjeplass, men det var et stykke frem til vinneren ridd av den franske jenta Megane Peslier (favoritt i løpet) og andre plassen ridd av Lilli Marie Engels (2. valg i løpet).

Dette ble skrevet før løpet:

Hesten hun skal ri er en fire år gammel hingst som heter Jaahez i et løp i HH Sheikha Fatima Bint Mubarak Ladies World Championship-serien.. Han har startet to ganger tidligere med en 9. plass og en 4. plass som resultat. Hesten trenes av Francois Rohaut og er et 4. valg i løpet som starter klokken 18.40.

Se startliste og resultat

Vi ønsker Camilla lykke til!