Svensk seier i Øvrevoll Hestesport Cup IV

Charlotta Ericsson og Symbol of Sweden kom først i mål etter strid med Linda Dahl og Black MillIon i Øvrevoll Hestesport Cup IV. Foto: Hesteguiden.com.

(26.10.2018) Charlotta Ericsson og Symbol of Sweden vant etter strid med favoritten Black Million, ridd av Linda Dahl.

Linda ledet hele veien, men måtte se seg slått på slutten etter en spennende finish med Charlotta. Og dermed ble det nok en svensk seier i amatørløp på Øvrevoll. Mina Haug og Priceless avsluttet fint på 3. plass som kjempet seg opp fra baktroppen til front på oppløpet.

(Øvrevoll Galopp) Amatørløpet endte i en tett finish mellom Symbol of Sweden og Black Million. En time i forveien hadde Charlotta Ericsson ridd hekkeløp, og nå knep hun seieren på målstreken med Symbol of Sweden.

– Nå får vi andreplass, tenkte jeg kort før mål. Men så kom hun med en flott finish, og da ble det seier, sa trener Susanne Sivrup- Rosenqvist.

Det er nå to løp igjen i Øvrevoll Hestesport Cup. Mina Haug leder knepent foran Karolin Pettersson, men det er flere i toppen som kan stikke av med den flotte premien fra Øvrevoll Hestesport, en splitter ny løpssal.

Glad gjeng i vinnerpaddocken. Foto: NoARK