Emilie Finckenhagen vinner årets siste galoppløp på egen hest

Fornøyd forsamling etter seier i årets siste galoppløp. Foto: NoARK

(25.11.2018) Amatørene fikk æren av å avslutte galoppsesongen 2018. Emilie Finckenhagen gjorde det med stil og vant Øvrevoll Hestesport Cup løp på sin egen Queen's Delight.

Løpet var siste avdeling i årets Øvrevoll Hestesport Cup som gikk over seks løp. Det var i forkant 3 ryttere som kunne vinne sammenlagt. Silje Strand hadde veldig lyst på salen og fikk skikkelig fart på sin hest Cincinnatus på oppløpet. Men det holdt ikke mot Emilie og Queen’s Delight som leverte en flott spurt og vant løpet. Linda Dahl kom også i en forrykende spurt og tok en flott andreplass.

Dermed ble Silje Strand sammenlagtvinner av Cup’en og vil få en løpssal fra Øvrevoll Hestesport. Emilie fikk med seg et fint dekken hjem til Queen’s Delight etter seieren i løpet.

Da er sesongen for i år over. Amatørsesongens store vinner er Willa Synøve Schou som i tillegg til å bli amatørchampion vant NoARKs reisestipend, PA Minibus Cup og Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeserie. Willa skal ri sitt foreløpig siste løp for sesongen i Fegentri-finalen på Mauritius i begynnelsen av desember. Vi ønsker henne lykke til!

Emilie Finckenhagen loser Queen’s Delight trygt i mål, mens Silje Strand og Cincinnatus jager sammenlagtseier i Øvrevoll Hestesport Cup bak henne. Foto: www.hesteguiden.com

Tusen takk til vår trofaste sponsor Øvrevoll Hestesport – dra innom og sjekk ut deres flotte tilbud!