Hjemmeseier i Fegentri World Cup Lady Riders over 1730 meter

Willa Schou vant Fegentri World Cup of Nations 1730 meter med My Cup of Tea. Foto: Hesteguiden.com

(24.06.2019) Super-teamet Willa Schou og My Cup of Tea vant soleklart med over ni lengder.

Sammen har de startet fire løp hvor tre har resultert i seier. Det siste løpet ble en 2. plass. Så ingen tvil at dette er et bra team. Vi kan legge til at denne “tekoppen” har vunnet seks av 37 starter, seks 2. plasser og fem 3. plasser. En skikkelig løpsglad hoppe dette.

Bethany Baumgardner fra USA kom på 3. plass med Elusive Thought og Italienske Danila Cherio med Marrington Twist kom på 3. plass.

Samtlige Fegentri-ryttere sammen med styreleder Helene Marwell-Hauge (t.v.) og representant fra Fegentri, Agnès Sibers. Foto: NoARK