Silje Strand vant det siste løpet i PA Minibuss Cup

Silje Strand vant finaleløpet i PA Minibuss Cup med Dubai Next. Foto: Hesteguiden.com

(04.07.2019) Silje hadde ikke noen poeng til å være med i kampen om sammenlagtpremien, men seier i finaleløpet ble det.

Dubai Next var sen fra start og lå nest sist frem til siste sving hvor Silje begynte å be om mer. Det fikk hun, og de passerte en etter en på oppløpet og det endte med en sikker seier. Et godt gjennomført ritt av Silje.

Sofia Presits og Fort, som var favoritt i løpet, lå i tet gjennom hele løpet, men klarte ikke holde av for Dubai Next, som kom raskt på slutten, og det ble en 2. plass. Camilla Graver med Good Trade lå fint plassert gjennom hele løpet og så en stund ut som hun kunne bli vinneren i løpet, men endte på 3. plass.

Etter seiersseremonien ble det premieutdeling til sammenlagtvinneren, Mina Haug. Mina hadde ridd samtlige løp med resultatet én seier og to uplasserte, og det holdt til å vinne sammenlagt. Premien ble overrakt av Thomas Gjelsås fra Øvervoll Galopp.

Mina Haug ble sammenlagtvinner i PA Minibuss Cup og mottar premien på vegne av PA Minibuss av Thomas Gjelsås. Foto: NoARK

Med sammenlagtseier PA Minibuss Cup fører det med seg ære og berømmelse, og med ære og berømmelse kommer autografjegere. Casper Due-Gjelsås og Karl Oscar Frøystad får her armen sin signert av Mina Haug. Foto: NoARK