Svensk seier i Øvrevoll Hestesport Cup II

Emilie Gustafsson vant Øvrevoll Hestesport Cup II med Otama Mareld. Foto: Hesteguiden.com

(30.07.2019) Svenske Emelie Gustavsson vant med Otama Mareld.

Emelie Gustafsson vant løpet med Otama Mareld, samme hest som hun tok sin første seier med på Øvrevoll i september i fjor. Linn Christine Arntzen kom på 2. plass med Extreme North og på 3. plass kom Mai Elin Fjellheim med sin egen Dark Money.

Otama Mareld var godt med fra start uten å lede. Ved inngangen til svingen slapp hun hesten frem og holdt unna for de andre. I svingen ledet Callaway Of Course (Emilie Finckenhagen) som utfordret og på oppløpet kom Extreme North (Linn Christine Arntzen). Otama Mareld vann med en drøy lengde Extreme North som fikk hodet før en godt spurtende Dark Money (Mai Elin Fjellheim).

Dermed er to av årets hittil ti amatørløp vunnet av svenske ryttere og årets norske debutanter hevder seg godt.

Både amatørserien og Øvrevoll Hestesport Cup ledes av Mina Haug.

 

Takk til vår trofaste sponsor Øvrevoll Hestesport for sponsing av cup’en!