Emilie red på Windsor

(12.08.2019) Emilie red i England

Emilie Finckenhagen red HH Sheikha Fatima Bint Mubarak ladies world championship (IFAHR) mandag 12. August på den engelske banen Royal Windsor.

Det var ti hester med i løpet på Royal Windsor, Emilie Finckenhagen red araberhesten Samawaat, som er trent av Susan Connally. Araberhoppa prøvde blinkers første gang dette løpet.

Emilie fikk ride ordre om å ta fronten og ikke holde hesten igjen. Samawaat hadde en gammel skade, som gjorde ar hun hang litt i svingene høyre rundt. Emilie fikk fronten enkelt og var fint porsjonert rundt svingen til oppløpet. Samawaat brøt noen lengder ut av svingen, men kom seg tilbake i feltet. Det endte med en 6 plass for Emilie og Samawaat, og de fikk siste pengene i løpet. Eier og trener var fornøyde, da hun ikke har vist noe i tidligere løp.

Tyske Helen Boehler vant løpet på araberen Kamikaze.

Før løpet:

Emilie sitter på hesten Samawaat trent av Susan Connally. Araberen har en seier fra før på polytrack, prøver blinkers for første gang dette løpet. Starten går 16.55, og løpet er 1600 meter på gresset.

Vi ønsker Emilie lykke til!